Steun ons

Corporate sponsoring

Het Joods Cultureel Kwartier ontvangt zo’n 300.000 bezoekers uit binnen- en buitenland per jaar. Ook het aantal mensen dat wij via social media en andere digitale kanalen weten te bereiken, groeit maandelijks.

Corporate sponsors van het Joods Cultureel Kwartier steunen de activiteiten van het JCK, te weten:

  • Het organiseren van permanente en tijdelijke tentoonstellingen;
  • Het digitaal beheren en ontsluiten van de verschillende collecties;
  • Uitbreiden van de collecties;
  • Nationaal en internationaal leiderschap in het beheren en presenteren van joods erfgoed en advisering over beheer van dat erfgoed in binnen- en buitenland;
  • Wetenschappelijk onderzoek van de eigen en van gerelateerde collecties;
  • Educatieve programma’s en een verscheidenheid aan evenementen.

Uiteraard is het mogelijk voor sponsors om zich te verbinden aan specifieke projecten binnen het JCK, zoals tentoonstellingen, educatieve projecten, kunstaankopen en wetenschappelijk onderzoek.

Als sponsor van het JCK gaan wij graag samen met u op zoek naar de optimale invulling van een langdurige samenwerking. Hierbij horen ook passende tegenprestaties, zoals het zichtbaar maken van de relatie middels de communicatie uitingen van het JCK (zowel online als offline). De diverse locaties van het JCK zijn tevens zeer geschikt voor (netwerk)ontvangsten met uw relaties, bijeenkomsten voor uw werknemers en rondleidingen door de tentoonstellingen van het JCK. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Development:

This site is also available in English.