GEANNULEERD | Het Gil & Moti Identiteit-ontbijt voor families

zondag 24 oktober, 10.15-11.15

Dit evenement is geannuleerd.

Voor personen vanaf 13 jaar is voor het bijwonen van dit evenement een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig.

Gil & Moti leven zoveel mogelijk als één entiteit: ze kleden zich identiek en delen één bos sleutels, één portemonnee en één telefoon. Wat betekent het nu om deels gelijk aan elkaar te zijn? Wat betekenen de verschillen?

Op zondagochtend 24 oktober zijn alle kinderen en ouders welkom in het Joods Historisch Museum om te komen ontbijten met Gil & Moti. Tijdens het ontbijt draagt iedereen uit hetzelfde gezien hetzelfde identieke kledingstuk, net als Gil & Moti. Stel al je vragen over wat het betekent om er hetzelfde uit te zien en over het creëren van een identiteit aan Gil & Moti. Na het ontbijt kan je de tentoonstelling bezoeken.

Locatie:
Museumcafé Joods Historisch Museum
Nieuwe Amstelstraat 1
1011 PL Amsterdam

Toegang: Entreeticket JCK + €5,-
Datum: zondag 24 oktober
Tijd: 10:15-11:15

Extra maatregelen evenementen in verband met het coronavirus:

  • Toegang tot het evenement alleen met een reservering (toegangsbewijs JCK zit hierbij inbegrepen) en een coronatoegangsbewijs (QR-code) op papier of smartphone (via de CoronaCheck-app van het Ministerie van VWS) voor personen vanaf 13 jaar.
  • Inloop maximaal een kwartier voor aanvang van het evenement.
  • Jassen en tassen groter dan A4 zijn niet toegestaan. Garderobe en kluisjes zijn aanwezig bij de entree.  

In het museum en tijdens het evenement zijn de coronamaatregelen van toepassing volgens het protocol voor veilig en verantwoord museumbezoek van de museumvereniging. Deze kunt u vinden op de website: https://jck.nl/nl/open.

This site is also available in English.