Gallery Talk Eli Content door junior conservator Lisa de Goffau

Donderdag 16 juli 2020, 14.00-15.00

Junior conservator Lisa de Goffau geeft een inleiding bij de tentoonstelling Eli Content. So Much I Gazed on Beauty. Ze vertelt over de totstandkoming van de tentoonstelling en duidt verschillende werken in het oeuvre van Eli Content. Het is de eerste overzichtstentoonstelling van het werk van Content en toont de hoogtepunten in zijn werk van de afgelopen veertig jaar. 

Na deze presentatie in het Auditorium is er gelegenheid tot het bezoeken van de tentoonstelling. Eli Content. So Much I Gazed on Beauty is te zien tot 30 augustus. 

Locatie
Auditorium Joods Historisch Museum
Nieuwe Amstelstraat 1
1011 PL Amsterdam

Toegang: Reservering evenement
Tijd: 14.00-15.00 uur
Taal: Nederlands

Reserveren

Extra maatregelen i.v.m. Covid-19
Toegang tot het evenement alleen met een reservering (toegangsbewijs JCK zit hierbij inbegrepen). 

Inloop maximaal een kwartier voor aanvang van het evenement. Jassen en tassen groter dan A4 zijn niet toegestaan. Garderobe en kluisjes zijn aanwezig bij de entree.

In het auditorium zijn maximaal 20 stoelen aanwezig op 1,5 meter afstand van elkaar. Stoelen worden in het auditorium toegewezen, gasten dienen direct plaats te nemen op de stoel. 

In het museum en tijdens het evenement zijn de coronamaatregelen volgens het protocol van de Museumvereniging van toepassing. Deze kun je hier vinden.

This site is also available in English.